ГеловінPin

Пиво до Геловіну 2022

Ні для кого не секрет, що пивні традиції розвивалися разом з культурою(Геловін). Невід’ємною частиною будь-якої культури є свята. І сьогодні ми поговоримо про вибір пива до свята, яке вже багато століть є міжнаціональним – Геловіну. День усіх святих найбільше цінується у таких країнах, як Америка, Франція, Велика Британія та Ірландія. Впевнені, що нікого не здивує той факт, що останні десятиліття Геловін є важливою частиною й української культури: тематичні вечірки, прикраси та страшковаті декорації, жахливі костюми – усе це можна побачити на наших вулицях у ніч проти першого листопада.

Поки дітвора займається полюванням за цукерками, дорослі мають чудову змогу для відпочинку та можливість провести час в компанії сім’ї або близьких друзів. Якщо ви зібрались на вечірку, то рекомендуємо заздалегідь подумати над вибором напою, особливо, якщо це вечірка типу «Bring your own bottle» – принось те, що будеш пити. А чи можете ви повірити, що пляшка правильно підібраного пива може стати чудовим доповненням до вашого костюму?

Октоберфест: свято пива засноване на історії кохання

Звичайно, першим, що приходить на думку – це те, що в «найтемнішу» у році ніч потрібно пити саме темне пиво(Opillia Dunkel або Опілля Княже). Однак, можна проявити набагато більше фантазії. Нечисть уже дуже давно є улюбленою темою пивоварів по всьому світу. Правильне пиво до Геловіну має мати не лише чудовий смак, але і тематичне зображення на пляшці та назву.

Наприклад, в залежності від вашого костюму ви можете підібрати пиво марки:

  • «Вельзевул» – міцність в 13%, пляшка з оригінальним дизайном та зображенням чорта у середньовічному стилі – чудове доповнення до вашого образу.
  • «Жахливий Шаман» (Blackened Voodoo) – має слабкий запах, але чудовий карамельний смак. Не підійде для тих, хто полюбляє пиво з піною, тут вона швидко зникає. Однак гарна пляшка вже може непогано спрацювати вам на руку.
  • «Фантом» (Fantome) – чудовий вибір, якщо обожнюєте привидів, бо саме вони зображені на етикетках. Можете обрати як карамельний, так і міцний шоколадний смак.
  • Гарбузовий ель (Smuttynose Pumpkin Ale) – тематичне пиво з нотками гарбузового смаку. Його історія сягає ще часів колоніальної Америки. Простий та зрозумілий вибір до свята мерців.
  • Чорна відьма (Black Wych) – легкий стаут англійського походження з прекрасним смаком, що чудово доповнить будь-яку закуску.
  • Opillia Dunkel – особливий сорт справжного темного пива, який п’ють повільно, насолоджуючись кожним ковтком. З ним чудово смакуватиме М’ясо курки.

Як бачите, вибір тематичного пива доволі великий. Все, що потрібно – це вчасно потурбуватися про власний образ до свята та проявити зовсім трішки фантазії. Пляшка живе пива – це дрібниця, але приємно розуміти, що до Геловіну ти точно підготувався, захопивши з собою улюблений напій з неповторним дизайном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Доставка за годину
Самовивіз з магазину

Безкоштовно

Гарантія Якості

100 % Справжнє Живе Пиво

Інтернет Магазин Пива
Cart
Share to...