живого пиваPin

У чому полягає користь від живого пива?

На сьогоднішній день пиво є одним з найпопулярніших напоїв у світі, що має не лише унікальні смакові властивості, але і ряд корисних характеристик. У наш час все частіше починають говорити саме про користь живого пива, яке на етапі виробництва не піддається термічній обробці, а отже, не втрачає свій унікальний вітамінний і мікроелементний склад.

Унікальні властивості живого пива

Дістати дійсно якісне живе пиво досить складно, так як воно може зберігатися обмежений період часу. Але якщо це вам все ж таки вдалося, то ви точно можете розраховувати на те, що отримаєте:

  • Велику кількість вітамінів і необхідних для організму елементів. До таких елементів можна віднести марганець, мідь, залізо, фосфор, калій і кальцій. У дріжджах, які не помирають після пастеризації, залишаються вітаміни групи В: тіамін, рибофлавін і піридоксин. Такий набір елементів має незаперечну цінність для організму.
  • Доречну калорійність, яка наближається до позначки в 300 кДж на 100 грам напою. В цьому плані живе пиво схоже на інший, не менш корисний продукт – молоко.

Що являє собою?

Крім вищезазначеного, можна сміливо говорити про те, що живе пиво:

  • Істотно зменшує відкладення жиру в організмі і збільшує сам процес жирового метаболізму.
  • Допомагає регулювати артеріальний тиск і сприятливо впливає на процес згортання крові.
  • Зменшує шанс розвитку інфаркту міокарда за рахунок того, що регулює вміст надлишків холестерину в організмі.
  • Зменшує рівень цукру в крові і знижує ризик розвитку діабету.
  • Зменшує загальний ризик розвитку серцево-судинних захворювань.
  • Є відмінним сечогінним засобом, який виводить солі з організму, але зменшує виведення кальцію і магнію.

Важливо розуміти, що всі ці властивості проявляються лише при помірному споживанні даного напою. Адже не дарма існує крилатий вислів про те, що «одне пиво – це набагато краще, ніж взагалі без пива, два пива – це краще, ніж одне пиво, але чотири пива ніколи не бувають краще, ніж два».

Висновок

Живе пиво по праву можна назвати дійсно корисним продуктом, який може позитивно впливати на організм людини. У цій справі найголовніше – це не захоплюватися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Доставка за годину
Самовивіз з магазину

Безкоштовно

Гарантія Якості

100 % Справжнє Живе Пиво

Інтернет Магазин Пива
Cart
Share to...