вино на розливPin

З якими закусками пити вино на розлив?

Розливне вино(вино на розлив) в нашій країні користується особливою популярністю по причині його доступності та широкої розповсюдженості. Звичайно, купувати варто не все вино. Слід остерігатися невеликих точок продажу або ринків, де вино може бути неякісним, виготовленим з додаванням хімічних домішок або просто таким, що неправильно зберігалося.

Вино в пластикових пляшках – не завжди найкращий вибір. Якщо хочете придбати доброго вина, то обирайте продавців, що піклуються про його збереження: тара має бути зі спеціальних матеріалів, які жодним чином не впливають на смак напою. Загалом, найкращий вибір – це невеличкі виноробні, які вже встигли зарекомендувати себе в ваших очах.

Як виробляють безалкогольне пиво та вино?

При великому виборі вина нагальним питанням стає вибір страв та закусок до нього. Загалом існує стереотип, що червоне вино найкраще підходить до м’яса, а біле винодо риби. Якщо ви будете вірити подібним стереотипам, то втратите чудову можливість доповнити та покращити смак вина на розлив за допомогою правильно підібраної їжі. Зазвичай вино вибирають до їжі, а не навпаки. Але в цьому випадку мова не йде про винну продукцію з пляшок. Тому вмощуйтесь комфортніше, ми вам розкажемо про те, як стати справжнім сомельє розливного вина.

До розливного вина чудово підійдуть:

Хліб та хлібопекарські вироби

Як не дивно, але найкращою закускою до вина в Італії та Іспанії вважається саме хліб. По тій простій причині, що він не перекриває основний витончений ягідний смак, а доповнює його. З цієї ж опери – вино та паста. Експериментуйте з різними мучними виробами, поки не знайдете найкращий варіант для себе. На особистому досвіді можемо сказати, що цільнозерновий хліб доволі непогано смакує з червоним вином.

Сири

Сир є класичним вибором. Правил по вибору зовсім небагато: біле розливне вино – з ніжними сортами, червоне розливне вино – з більш гострими. Подавати його можна як шматочками, так і нанизаним на шпажки.

Рецепт глінтвейну та чи допомагає вино при застуді?

М’ясні страви

До птиці – біле вино, до червоного вина – свинина та телятина. Доволі просто запам’ятати чи не так? М’ясо є загальновизнаним продуктом, який чудово доповнює аромат вина. Головне, щоб м’ясо не було занадто сильно приправленим.

Дари моря

До риби купуйте червоне вино (особливо до морської), до кальмарів, устриць або креветок – біле. Морепродукти точно вас не розчарують, так як вони споживалися з вином ще з часів появи даного напою.

Як ви могли помітити, то значних складнощів у виборі закуски до вина бути не може. Звичайно, що смаки у всіх різні, саме тому рекомендуємо вам спробувати усі наведені варіанти, щоб вирішити, що підійде саме вам. Чомусь розливне вино мало асоціюється з вишуканими напоями – однак це значна помилка сприйняття. Пам’ятайте лише одне: в Італії бочкове розливне вино цінується набагато більше серед населення, ніж те, що в пляшках. А Італія по більшій мірі є законодавицею мод у світі виноробства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Доставка за годину
Самовивіз з магазину

Безкоштовно

Гарантія Якості

100 % Справжнє Живе Пиво

Інтернет Магазин Пива
Cart
Share to...