Пивні коктейліPin

Пивні коктейлі

Досить складно оскаржувати величезну різноманітність пивних сортів та їх унікальних смаків. Однак пиво можна вживати не тільки в чистому вигляді, але і використовувати його для приготування по справжньому смачних та унікальних за своєю рецептурою коктейлів.

Пивні коктейлі з’явилися практично тоді ж, коли з’явився і сам хмільний напій. У даній статті мова піде про пивні коктейлі, які легко можна приготувати навіть у домашніх умовах. Вони не тільки доступні за своїми інгредієнтами, але також володіють смаковими якостями, які вже перевірені часом.

Кращі пивні коктейлі, які обов’язково варто спробувати

До найбільш універсальних на сьогоднішній день пивним коктейлям, які вже встигли заслужити особливу популярність серед шанувальників хмелевого напою по всьому світу, варто віднести наступні:

• «Йорш». Досить популярний коктейль, який має велику кількість варіацій. Для його приготування використовують горілку та пиво. Коктейль дуже швидко п’янить за рахунок впливу вуглекислого газу на слизову оболонку шлунка – завдяки цьому алкоголь всмоктується в кров набагато швидше. Існує легенда про те, що даний коктейль був придуманий руськими купцями, які під кінець свята зливали весь алкоголь в одну ємність. Для того щоб самостійно приготувати даний коктейль, необхідно взяти 60 мл горілки та 400 мл щільного пива, який би заглушав яскравий спиртовий присмак. Горілку необхідно наливати в келих з пивом і випивати залпом.

• «Лимонадне пиво» ​​або «Велосипедист». За легендою, цей коктейль був винайдений під час Мюнхенської велогонки 1922 року, як напій, який відмінно втамовує спрагу. Для його приготування вам знадобиться змішати обов’язково світле пиво і будь-який лимонад в пропорціях один до одного. Коктейль часто прикрашають шматочком будь-якого представника цитрусових.

• Молодіжний коктейль прямо з Німеччини – «Колавайцен». Якщо хочете отримати дуже незвичайний і в той же час освіжаючий смак, то саме цей коктейль стане найкращим вибором. Щоб його приготувати, досить змішати колу і пшеничне пиво в пропорціях 1 до 2.

• Різновид пивної Мері. Даний коктейль має дуже яскравий пекучий присмак, тому традиційно вважається саме чоловічим напоєм. Щоб приготувати пивну Мері, необхідно взяти горілку (50 мл), 200 мл пива, томатний сік за смаком та дві ложки кетчупу чилі. Пиво при цьому додається в суміш томатного соку і кетчупу, а до нього вже обережно доливається горілка. Пити рекомендується залпом.

• Приємний на смак жіночий коктейль «Чорний оксамит». Коктейль має відмінний смак та шоколадний колір. У його рецептурі використовується темне пиво (бажано стаут, 150 мл) та шампанське (100 мл). Шампанське необхідно доливати в келих з пивом і стежити за тим, щоб при змішуванні не утворювалося багато піни. Напій п’ють через трубочку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Доставка за годину
Самовивіз з магазину

Безкоштовно

Гарантія Якості

100 % Справжнє Живе Пиво

Інтернет Магазин Пива
Cart
Share to...