пиво при застудіPin

Чи допомагає пиво при застуді?

Велика кількість аптек на вилицях наших міст та відносна доступність ліків від світових фармацевтичних компаній зовсім не зменшує кількість шанувальників народної медицини. І сьогодні ми поговоримо про твердження, що допомагає  пиво при застуді.

Перше, про що можна знайти інформацію – це те, зо пиво та його мікроелементи сприяють укріпленню імунітету. Науковці Орегонського університету проводили досліди на мавпах, і як виявилося, хмільний напій дійсно на деякий час підвищує здатність організму протистояти хворобам. Однак особливо сподіватися на чудотворні властивості улюбленого  напою не варто. Якісне та правильно зварене пиво містить необхідні вітаміни та мікроелементи, однак їх не так багато, як в овочах та фруктах. Від цього, до речі, і походить жарт про те, що в пиві є корисні складові, однак їх мало, тому пити його потрібно якомога більше.

Якщо ви сподіваєтесь на те, що тепле або гаряче пиво вас зігріє, то в цьому його властивості сильно перебільшені, як і будь-якого іншого алкоголю. Тому відчуття тепла, що виникає є більше суб’єктивним, ніж таким, що дійсно підвищує температуру тіла. До того ж чай за смаковими критеріями в теплому вигляді є більш прийнятним, якщо мова звісно не йде про гжанець. Гжанець – це різновид пивного глінтвейну з приємним та трохи терпким смаком.

Пиво має також заспокійливі властивості. Після нього вам ще більше захочеться подрімати. А беручи до уваги важливість відпочинку у простудний та після простудний періоди, можна сміливо говорити про те, що цей напій є непоганим вибором. Головне не зловживати спиртним, адже надмірне вживання потягне за собою великі затрати організму по відновленню, що лише погіршить симптоми застуди.

Пиво добре розширює судини та сприяє пришвидшеному обміну речовин, що доволі непогано, якщо ви захворіли. Однак смак гарячого пива може сподобатися далеко не всім, тому додавайте до напою мед, гвоздику, перець, лимон або корицю. Для нагрівання краще всього використовувати саме Opillia Dunkel – німецьки сорти пива, що виготовляються з використанням двох солодів, тростинного цукру та великої кількості хмелю. Найкращим для нагрівання воно вважається по причині того, що має підвищену щільність та трохи карамельний смак. Особливо добре підійде у тому випадку, якщо у вас болить горло.

А взагалі не слід сильно розраховувати на допомогу даних рецептів. Важливо завжди вчасно звертатися до лікаря. Тому пийте пиво для задоволення або для профілактики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Доставка за годину
Самовивіз з магазину

Безкоштовно

Гарантія Якості

100 % Справжнє Живе Пиво

Інтернет Магазин Пива
Cart
Share to...