Чорна п’ятницяPin

Чорна п’ятниця 2022 та пивні традиції

Скоріше за все у світі немає жодної людини, яка б не чула про такий день, як Чорна п’ятниця – справжнє свято для всіх шопоголіків та людей, які просто хочуть зекономити на покупках. Цей день є п’ятницею після Дня подяки. Тобто традиція великих знижок прийшла до нас з Америки. У більшості випадків блєк фрайдей припадає на період з 23 по 29 листопада. У 2022 році – це саме 25 число. Як не дивно, але цей день не розглядається у якості офіційного свята, однак багато хто бере відгули або вихідні саме на цю дату. Магазини у цей час починають працювати спозаранку, а перші покупці можуть розраховувати на дійсно серйозні знижки.

Цей день є вигідним і для продавців, і для покупців. Перші отримують потік клієнтів, а другі – можливість купити товари набагато дешевше, ніж в іншу дату. Подібні розпродажі проводилися ще з 19-го століття, а до нашого часу лише набрали обертів. В Україні традиції значних знижок знайшли відображення у 2013 році і в наш час не втрачають своєї актуальності.

Знижки зазвичай можна отримати в магазинах одягу та взуття, техніки, а також на пиво та закуски до нього в мережі магазинів Опілля. Здавалося, до чого ж тут пивні традиції? А справа у тому, що в цей день усі любителі якісного пива (наприклад живого пива Опілля) можуть розраховувати на серйозну можливість закупити улюбленого пива у великих кількостях і зі знижками до 40-50%!

Пиво до Геловіну 2022

Нічого дивного у цьому немає, адже живе пиво Опілля – Якісний та справжній продукт , то чому б не скористатися чудовою нагодою та не придбати улюбленого напою по зниженим цінам? Більше того, в Чорну п’ятницю навіть та пивна продукція та закуски до пива, що здавалися вам занадто дорогими, зможуть порадувати своєю приємною політикою знижок.

Отримати вигоду можливо не лише в точках фізичного продажу. Якщо ви чули про кіберпонеділок, то знаєте, про що йде мова. Річ у тім, що Чорна п’ятниця доволі часто розтягується й на вихідні, знижки менше, але все ще вигідні для покупців. Наступний понеділок після Чорної п’ятниці носить назву кіберпонеділка, тому що саме в цей день усі інтернет-магазини (у тому числі й пивні) перехоплюють ініціативу й приваблюють шанувальників легкого шопінгу непоганими знижками. Наш магазин також не залишиться осторонь, тому у вас буде змога придбати пивної продукції  від Опілля та закусок до пива(Морепродукти, М’ясо, риба) за вигідними цінами, що вистачить і до наступного дня знижок!

Прості, здавалося б, речі можуть допомогти вам придбати навіть пиво з недешевих за розумні гроші. Чому б у цей день не спробувати щось нове? Вибір завжди за вами, любителі та цілувальники неповторного пивного смаку.

КОЛИ ЧОРНА П’ЯТНИЦЯ 2022

Традиція проводити щорічний марафон вигідного шопінгу прийшла в Україну з США. Саме з Чорної п’ятниці починається різдвяний сезон розпродажів, який дозволяє заздалегідь купити подарунки для рідних і друзів за найвигіднішими цінами. По всьому світу вона проходить в один і той же час — відразу після Дня подяки, який відзначають в останній четвер листопада. Головний розпродаж року може тривати від кількох днів до місяця, пʼятниця, 25 листопада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Доставка за годину
Самовивіз з магазину

Безкоштовно

Гарантія Якості

100 % Справжнє Живе Пиво

Інтернет Магазин Пива
Cart
Share to...